Фонд «Місто серце для сиріт»


Інформація

Телефон: +38 (098) 043-68-53

Україна, 58004, Чернівецька обл.
місто Чернівці, вул.Іспаська 20-А

Дата реєстрації: 10.02.2021
номер запису: 10003810200000129


 

Проектування та будівництво


Ви можете брати участь на всіх етапах проектування та будівництва. Це і фінансова допомога, особиста участь у роботах, допомога будівельними матеріалами, інструментом та обладнанням та багато іншого.

Зібрано коштів

0.000,00$

Фонд «Місто серце для сиріт» вірить, що добрих сердець набагато більше, ніж злих.

Але іноді злі бувають більш організованими, ніж добрі. З цього приводу ми хочемо згуртувати зусилля в праці над прекрасним проектом, який відкрив нам Бог, щоб, по можливості, в кожному місті виявився такий проект для дітей, які народилися в цьому світ, але від них відмовилися батьки.

Слава Богу, що є чудові сім'ї, які готові прийняти таку дитину, і не одного, щоб з ним розділити радість і турботу про нього. Але ці люди дуже часто стикаються з побутовими проблемами, де поселити таку велику сім'ю, як прогодувати? З цього нашою метою є підтримати руки тих, хто готові прийняти нових сиріт в свій будинок. Ми хочемо побудувати для них недорогі будинки з поліпшеною тепловіддачею, недорогі в експлуатації. А також, щоб у них було окреме приміщення для зустрічей духовних, а також місце для спортивних змагань. Ми хочемо підтримати руки тих, хто сиріт, а тим самим Самого Христа, як Він це сказав, бо і Бог не соромиться назвати себе «Батьком-сиріт» Пс. 67,6

7

Учасників

Збудовано будівель

Стати учасником зараз!

Україна, 58004, Чернівецька обл., місто Чернівці, вул.Іспаська, будинок 20-А




    gdpr-image
    Этот веб-сайт использует файлы cookie для вашего удобства. Используя этот сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой защиты данных.
    подробнее о политике защиты данных